INFORMACIÓ I ACTUALITAT


CALENDARI DE DIES FESTIUS 2021

Festius d'àmbit nacional i autonòmic

Festius d'ambit local

Festius escollits segons conveni

Vacances d'estiu


PROTOCOLS I ACTUACIONS RESPECTE AL "COVID-19"

 

- D'acord amb les mesures preses per part de la Generalitat de Catalunya, el nostre centre ocupacional romandrà tancat fins que s'estableixi un data de retorn al servei. En el següent enllaç trobareu tota la informació al respecte:

 

https://treballiaferssocials.gencat.cat/ca/actualitat/nota-premsa/?id=383902

 

 

- També podeu consultar els següents enllaços per conèixer les últimes notícies sobre el coronavirus:

 

http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/noticies/

 

 

http://canalsalut.gencat.cat/ca/inici


Benvolgudes famílies,

 

tot i que el centre està tancat, l'equip de professionals de Pre-tallers sant Josep continuem treballant per estar al vostre costat i donar-vos el nostre recolzament en la mida que ens és possible.

 

En aquesta línea, ens fem ressò de les iniciatives que DINCAT ha endegat. Consisteix en un espai de formació i d'intercanvi dirigit a les famílies.


Us deixem un vídeo explicatiu amb els canvis que provoca l'entrada en vigor de la fase 1 de desescalada. Esperem que ben aviat podguem obrir el centre i tornar a donar servei a totes i tots els nostres usuaris. Tenim moltes ganes de tornar a veure-us!!


JA TENIM DATA DE RETORN A L'ACTIVITAT PRESENCIAL!!

Segons les instruccions rebudes per part de la Generalitat de Catalunya, quan arribem a la fase 3 de la desescalada podrem obrir el centre i realitzar les activitats presencialment. El retorn haurà de ser gradual i d'acord amb uns protocols estrictes de seguretat. Estem treballant per cumplir-los i garantir que el servei es pugui donar d'una forma segura. Per tant, i sempre que la situació no pateixi cap retrocés, podrem obrir el centre el dilluns dia 22 de juny.

 

Us anirem informant puntualment a tots!

 

Una forta abraçada!


MESURES I PROTOCOLS PER LA REOBERTURA DEL SERVEI

Podeu seguir tota la nostra actualitat i fer un seguiment de les nostres activitats als comptes de Facebook i Instagram de Pretallers Sant Josep. A peu de pàgina teniu els enllaços!