RESISTIREMOS!!

JoEmQuedoACasa

 

"RESISTIRÉ"

 

Ja fa molt dies que no anem al taller i la veritat és que us trobem molt a faltar. Tenim moltes ganes de tornar-vos a veure i de fer-vos una abraçada molt gran.

 

Per això hem pensat que podríem fer un vídeo muntatge on sortim tots i totes, així ens podrem veure tots plegats. La cançó que hem triat és una de les que més està sonant durant el confinament: "RESISTIRÉ". Per això necessitem la vostra col·laboració.

 

Us proposem que cadascú i cadascuna de vosaltres es gravi en vídeo cantant, tocant un instrument, ballant o picant de mans. També us podeu mudar, posar perruca o maquillar.

 

El vídeo ha de ser curt, només ha de durar uns 10 segons aproximadament. Per poder-ho fer l'únic que us demanem és que ens envieu la gravació del vídeo com a molt tard el proper dimarts dia 28 d'abril per poder començar a fer l'edició del vídeo i la cançó. És molt important que feu la gravació HORITZONTAL.

 

Vinga nois, noies i famílies, qui s'anima??. Esteu preparats i preparades artistes de Pretallers Sant Josep?

 

 

Esperem amb moltes ganes i il·lusió les vostres gravacions. Una abraçada ben forta a tots i a totes.


Moltes felicitats a totes i a tots pels vostres vídeos! Estem molt agraïts per la vostra col·laboració i pel meravellós resultat final!

 

Volem fer una menció especial a la gran feina que ha fet la Ruth Jordi amb el muntatge del vídeo. Moltes gràcies per la teva ajuda!