PROPOSTA D'ACTIVITATS CONFINAMENT

Estimades famílies,

 

La situació tan excepcional que estem vivint aquests dies ha alterat completament el nostre dia a dia, però per intentar portar-ho de la millor manera possible i ajudar a que aquest confinament no es faci tan dur, us anirem propossant diferents activitats per fer a casa.

 

Tots i totes els que realitzeu les activitats i volgueu mostrar-nos-les, no dubteu en fer-nos-les arribar per que les publiquem!

 

Esperem retrobar-nos aviat i tornar a gaudir de la vostra companyia!

 

Una abraçada molt forta!JoEmQuedoACasa

 

ACTIVITATS SETMANA DEL 13 AL 19 D'ABRIL

 

Hola famílies, que tal ha anat la Pasqua?? Esperem que bé. Aquesta setmana us proposem un petit repte!! No patiu, és molt fàcil.

 

Cada un i cada una de vosaltres podria pintar un arc de Sant Martí amb el missatge de "TOT ANIRÀ BÉ" i/o pintar un petit rètol o cartell amb la frase: JO EM QUEDO A CASA. Després us feu una foto i la penjarem a la pàgina web del taller!!

 

El dibuix o cartell que heu pintat el podeu enganxar a la finestra o penjar al balcó de casa. En podeu pintar tants com vulgueu i enganxar-los per les finestres de tota la casa!!! Qué us sembla? Vinga va animeu-vos!!!

 

Qui tingui impressora pot trobar els dibuixos per imprimir a internet (dibuix arc de Sant Martí per pintar/ dibujo arcoiris para pintar). Si no teniu impressora, fer el dibuix d'un arc de Sant Martí és força fàcil i pintat queda molt maco!!!

 

El cartell o rètol amb la frase JO EM QUEDO A CASA el podem fer de diferents maneres:

-  escriure la frase d'un sol color o cada paraula d'un color.

-  escriure la frase puntejada i que el noi o la noia el repassin de colors.

-  escriure la frase amb lletra molt prima i molt fluixeta per que el noi o la noia la repassi de colors.

-  o de qualsevol altra forma que se us acudeixi a vosaltres.

 

També ens podeu enviar fotos amb les coses que feu a casa durant el confinament ( pintar, escoltar música, jugar a jocs de taula, descansar....) i les penjarem a la pagina web.

 

 

EXERCICI

 

És molt saludable fer exercici i per això aquesta setmana us fem una proposta molt fàcil i divertida.

 

Cada dia, a l'hora que vulgueu, us heu de posar una cançó que us agradi molt i que tingui marxa per ballar-la amb moltes ganes! Com a mínim heu de ballar una cançó al dia!!!

 

 

 

 

UNA ABRAÇADA MOLT FORTA PER TOTS VOSALTRES DE PART DE TOT L'EQUIP DE PRE-TALLERS SANT JOSEP!!!


JoEmQuedoACasa

 

SETMANA DEL 27 D'ABRIL AL 3 DE MAIG

 

Hola! Com esteu? Quants dies sense veure´ns eh!!!

 

Aquesta setmana hem pensat que podríem "redecorar" una mica l'habitació o el menjador. Us proposem que fem un quadre abstracte i ens convertirem en artistes.

 

MANUALITAT: Quadre abstracte.

 

MATERIAL:

.folis blancs.

.folis de colors o cartolina de colors ( opcional, també podem utilitzar paper de regal, tovalles de paper, folis blancs...) que utilitzarem per fer la base de color del quadre.

.colors: retoladors, ceres, colors, de fusta, pintures, aquarel·les... (el que tingueu per casa i el que us agradi més per pintar).

.cola de barra o cala blanca.

.tisores.

.marc de quadre o de fotografia el ( qui en tingui, és opcional).

.cartró ( d'una caixa de cereals o de qualsevol envàs de cartró que tingueu a casa

per reciclar), ens servirà per fer una base dura al quadre si no tenim cap marc de quadre o de fotos per casa.

.punxó o agulla i cordill ( per poder fer el forat al cartró i penjar-lo).

.ganes de pintar!

 

PAS 1:

Primer escollirem el tipus de colors amb els que volem pintar (de fusta, retoladors, ceres, aquarel.les, pintures...).

Després començarem a pintar el foli en blanc sense fer cap dibuix, podem fer ratlles de diferents mides i colors, pintar trossos de diferents colors i amb formes diferents...o sigui pintareu tot el foli de colors com vulgueu. Després trobareu les fotos amb exemples.

 

PAS 2:

Escollirem quina serà la mida del nostre "quadre": mida foli, el del marc de fotos o de quadre que tenim per casa, més petit que un foli....

Un cop tenim la mida de la base agafarem un foli de colors, o les tovalles de paper, o el paper de regal i ho tallarem a la mida que hem escollit.

Després agafarem el nostre dibuix i dibuixarem quadrats en funció de la base escollida pel quadre ( per exemple si la mida escollida és mida foli una mida apropiada és la d'un quadrat de 7 cm.). Retallarem aquests quadrats (si hem escollit mida foli podem retallar 6 quadrats de 7 cm).

 

PAS 3:

Enganxarem aquests quadrats a la nostra base del foli de color.

 

PAS 4:

Si tenim marc posarem el quadre dins del marc, si no tenim marc agafarem el cartró i el tallarem a la mida del nostre quadre. Enganxarem el nostre quadre a sobre del cartró per que ens quedi una base dura. Farem un forat al cartró i passarem un cordill per poder penjar el quadre.

 

PAS 5:

Posarem el quadre allà on ens agradi més.

 

 

EXERCICI DE LA SETMANA

 

Aquesta setmana intentarem fer l'exercici físic d'una manera divertida. Ens podem posar de fons música de circ i qui vulgui, i en tingui ganes, també es pot disfressar com si fos un personatge de circ (opcional ). Buscarem pilotes que tinguem per casa, mocadors i pals (pot ser un cullerot de fusta de la cuina) i comença l'acció:

 

1) Llançar un mocador a l'aire i agafar-lo amb una mà, tornar a llançar el mocador i agafar-lo

amb l'altra mà.

 

2)Llançar una pilota a l'aire i agafar-la amb una mà, tornar a llançar la pilota i agafar-la amb l'altre mà.

 

3)Passar-nos un mocador amb algú de la família, llançar i rebre en una mà i després l'altra.

 

4)Passar-nos una pilota amb algú de la família, llançar i rebre en una mà i després l'altra.

 

5)Intentar mantenir un pal amb la mà oberta el màxim temps possible.

 

 

 

FINS AVIAT GUAPÍSSIMS I GUAPÍSSIMES, TOT L'EQUIP DE MONITORS I MONITORES US ENVIEM UN PETÓ GEGANT.JoEmQuedoACasa

 

SETMANA DEL 4 AL 10 DE MAIG

 

ACTIVITAT: DECORAR FINESTRA

 

Aquesta setmana us proposem decorar una finestra amb dibuixos divertits: de molts colors o de pocs, grans o petits... com més us agradi!

 

Podeu pintar flors, papallones, ocells, cotxes, bicicletes o el que vulgueu vosaltres. És una activitat molt fàcil que podeu fer tots i totes amb material que segur que també teniu a casa.

 

Com sempre, després, trobareu imatges amb exemples i també us ensenyaré com ha quedat una de les finestres que hem decorat a casa meva.

 

MATERIAL:

.folis blanc per fer els dibuixos (qui tingui impressora els pot buscar per internet i imprimir-los).

.colors : ceres, colors de fusta, retoladors, aquarel·les...

.tisores.

.cinta adhesiva per enganxar els dibuixos.

 

No us oblideu d'enviar fotos amb les finestres decorades on també hi sortiu vosaltres, després les penjarem a la pàgina web i així us podreu veure tots i totes entre vosaltres.

YoMeQuedoEnCasa

 

SEMANA DEL 4 AL 10 DE MAYO

 

ACTIVIDAD: DECORAR VENTANA

 

Esta semana os proponemos decorar una de las ventanas de vuestra casa con dibujos divertidos y de muchos colores o de pocos, grandes o pequeños...como más os guste.

 

Podéis pintar flores, mariposas, pájaros, coches, bicicletas o lo que vosotros y vosotras queráis. Es una actividad muy fácil que podéis hacer todos y todas y con material que seguro que también tenéis por casa.

 

Como siempre, después encontraréis imágenes con ejemplos y también os enseñare como ha quedado una de las ventanas que hemos decorado en casa.

 

MATERIAL:

.folios blancos para hacer los dibujos (quien tenga impresora los puede buscar por internet e imprimirlos).

.colores: ceras, colores de madera, rotuladores, acuarelas...

.tijeras.

.cinta adhesiva.

 

No os olvidéis de mandar fotos de las ventanas decoradas donde también salgáis vosotros y vosotras. Después las colgaremos en la página web y así os podréis ver todas y todos entre vosotros.

 EXERCICI DE LA SETMANA

 

Aquesta setmana per fi...PODEU SORTIR A PASSEJAR, per tant l'exercici serà sortir a fer una volteta pels voltants de casa dins de la franja horària que us toca. Ep!! d'aquestes passejades també ens podeu enviar foto.

 

No us oblideu de POSAR-VOS MASCARETA I GUANTS, i quan arribeu a casa recordeu que us heu de RENTAR MOLT BÉ LES MANS. També us enviaré un vídeo on us explico una mica com posar-vos mascareta i guants.

 

Tots aquells i totes aquelles que teniu problemes de mobilitat i no podeu sortir a passejar pel carrer podeu fer exercici asseguts i assegudes a la cadira o al sofà. Primer piqueu molt suau amb els peus a terra (primer un peu i després l'altre). Després aixequeu els genolls (primer un i després l'altre). Després alceu un peu cap amunt fins que la cama quedi recte i després l'altre. Feu cada sèrie 15 vegades.

 

Comenceu a poc a poc i repetiu els exercicis cada vegada més ràpids fins que us canseu.

 

 

 

 

MOLT BONA SETMANA!!! UNA ABRAÇADA MOLT FORTA DE TOT L'EQUIP DE MONITORS I MONITORES DE PRE TALLERS SANT JOSEP!!

EJERCICIO DE LA SEMANA

 

Esta semana por fin....PODÉIS SALIR A PASEAR, por lo tanto el ejercicio será salir a dar una vuelta por el barrio en la franja horaria que os toca. ¡Ei! De estos paseos también nos podéis enviar fotos.

 

No os olvidéis de PONEROS MASCARILLA Y GUANTES, y cuando lleguéis a casa recordad que os tenéis que LAVAR MUY BIEN las manos. También os enviaré un vídeo en el que os explico un poco cómo poneros la mascarilla y los guantes.

 

Todas y todos aquellos que tengáis problemas de movilidad y no podáis salir de casa para pasear podéis hacer ejercicio sentados y sentadas en una silla o en el sofá de casa. Primero hay que picar muy suave con los pies en el suelo (primero un pie y después el otro). Después hay que levantar las rodillas (primero una y después la otra), Después levantaremos un pie hacia arriba hasta que la pierna quede recta y después haremos lo mismo con la otra pierna. Podéis hacer cada serie 15 veces.

 

Empezad poco a poco y repetid los ejercicios cada vez más rápido hasta que os canséis.

 

 

MUY BUENA SEMANA Y UN ABRAZO MUY FUERTE DE TODO EL EQUIPO DE MONITORES Y MONITORAS DE PRE TALLERS SANT JOSEP!!
JoEmQuedoACasa

 

SETMANA DEL 11 AL 17 DE MAIG

 

Hola a tos i a totes. Que tal han anat els passejos?. Us ho heu passat bé?. Heu caminat molt?. Com va això de portar mascareta?. I els guants?. Ja ens explicareu!.

        

 

ACTIVITAT DE LA SETMANA.

 

Aquesta setmana us proposem treballar amb macarrons i qualsevol altra pasta seca que tingui forats. Podreu fer collarets, polseres, clauers…També podeu fer un dibuix d’un sol o d’una flor on els rajos de sol i els pètals de les flors siguin els macarrons. Com sempre més endavant us passaré uns exemple.

 

 

Els macarrons, si voleu, els podeu pintar amb retoladors o pintures o utilitzar pasta tricolor.

 

 

Aquesta activitat permet treballar conjuntament la motricitat fina i la coordinació visual, o sigui que fem que mans i ulls treballin molt units, com un equip. És una activitat molt recomanable per a tota la família i que afavoreix les habilitats manipulatives i de coordinació.

 

 

MATERIAL:

 

.pasta seca amb forats: macarrons, galets, pasta tricolor, pasta petita amb forats...…

.cordill prim o llana, goma prima o fil de silicona elàstica per fer les polseres

.pinça de la roba o similar ( la utilitzarem per pinçar el cordill o llana i que no se´ns escapi la pasta).

.cola blanca o silicona ( per enganxar els macarrons qui faci un dibuix).

.una mica de bona punteria per enfilar la pasta al cordill.

 

 

Primer pinçareu el cordill amb la pinça i així evitareu que la pasta s’escapi. Seguidament anireu passant la pasta pel cordill, com si enfiléssiu una agulla. Poseu tanta pasta com necessiteu per que us quedi a la mida que necessiteu per fer el collar o la polsera. També podeu fer el dibuix d’un sol o d’una flor i enganxar amb cola blanca o silicona els rajos de sol o els pètals.

 

 

 

 

Ah!! I com sempre ESPEREM LES VOSTRES FOTOS per penjar-les a la pàgina web del taller!! Així us podreu veure tots i totes.

 

 

YoMeQuedoEnCasa

 

SEMANA DEL 11 AL 17 DE MAYO

 

Hola a todos y a todas. ¿Qué tal han ido los paseos?. ¿Os lo habéis pasado bien?. ¿Habéis andando mucho?. ¿Cómo va lo de llevar mascarilla?. ¿Y los guantes?. Ya nos explicaréis!

 

           

.ACTIVIDAD DE LA SEMANA.

 

Esta semana os proponemos trabajar con macarrones y cualquier otra pasta seca que tenga agujero. Podréis hacer collares, pulseras, llaveros…. También podéis hacer un dibujo de un sol o de una flor donde los rayos de sol y los pétalos sean los macarrones. Como siempre más adelante os pasaré unos ejemplos.

 

Los macarrones, si queréis, los podéis pintar con rotuladores o pinturas. También podéis utilizar macarrones o pasta tricolor.

 

Esta actividad permite trabajar conjuntamente la motricidad fina y la coordinación visual, o sea que hacemos que manos y ojos trabajen juntos, como un equipo. Es una actividad muy recomendable para toda la familia que favorece las habilidades manipulativas y de coordinación.

 

MATERIAL:

 

.pasta seca con agujeros: macarrones, galets, pasta tricolor, pasta pequeña con agujeros…

.cuerda/cordón delgado o lana, goma delgada o hilo de silicona elástico para hacer las pulsera.

.pinza de la ropa o similar ( la utilizaremos para pinzar el cordón  o la lana y que no se nos escape la pasta).

.cola blanca o silicona ( para enganchar  los macarrones  quien haga un dibujo).

.un poco de buena puntería para enhebrar la pasta a la cuerda o lana.

 

Primero pinzaréis el cordón con la pinza y así evitaréis que la pasta se escape. Seguidamente iréis pasando la pasta del cordón, como si enhebrarais una aguja. Poned tanta pasta como necesitéis para que os quede a la medida que necesitáis para que os quede a la medida que necesitéis para hacer el collar o la pulsera. También podéis hacer el dibujo de un sol o de una flor y engancháis con cola blanca o silicona los rayos de sol o los pétalos.

 

 

Ah, y como siempre ESPERAMOS VUESTRAS FOTOS para colgarlas en la página web del taller. Así os podréis todos y todas.
JoEmQuedoACasa

 

SETMANA DEL 18 AL 24 DE MAIG

 

Hola a tos i a totes. Que tal ha anat la setmana? Esperem que bé!. Ja esteu preparats i preparades per començar-ne una altra?

       

ACTIVITAT DE LA SETMANA

 

Aquesta setmana la dedicarem una mica a la música. La podríem titular “setmana musical”. Segur que tots i totes us en recordeu de la Coral de l’Esplai de la gent Gran que hi ha al passeig Joan Güell.

 

Alguns divendres hem tingut la sort que alguns nois i noies hem estat convidats a anar a un dels seus assajos i fins i tot hem acabat cantant amb Coral. Per això al mes de desembre la Coral i Pre Tallers vam oferir un concert de Nadal a la Lleialtat Santsenca.

 

Poc abans del confinament vam tornar a assistir a un dels seus assajos per començar un projecte plegats:  tornar a fer un concert al desembre del 2020, on a més de nadales cantaríem el tema “Boig per tu” de Sau.

 

Aquesta setmana us proposem 2 coses:

 

1) 1- Fer un dibuix musical: el tema serà la música, podeu dibuixar un pentagrama , notes musicals, gent cantant, un escenari.... Jo us envio alguns dibuixos per que qui vulgui els pugui imprimir i pintar. Un dibuix molt fàcil és fer un pentagrama i dibuixar les notes de colors. Després seria molt bonic que ens enviéssiu una foto on sortiu vosaltres amb el dibuix. Des del taller ens encarregarem de fer-los arribar a la Coral per que sàpiguen que pensem amb ells. Segur que els membres de la Coral es posaran molt contents i contentes. Si voleu també podeu guardar aquests dibuixos i portar-los al taller quan tornem. Els recollirem tots i els portarem a l’Esplai de la Gent Gran (quan sigui possible) per que els tinguin de record.

 

2) 2- Assajar a casa la cançó de “Boig per tu”. Tots aquells que teniu tauleta la podeu buscar i practicar. Quan tornem al taller aprofitarem per cantar-la tots plegats.

YoMeQuedoEnCasa

 

SEMANA DEL 18 AL 24 DE MAYO

 

Hola a todos y a todas. ¿Qué tal ha ido la semana? Esperemos que bien. ¿Ya estáis preparados y preparadas para empezar otra semana?. 

        

ACTIVIDAD DE LA SEMANA

 

Esta semana la dedicaremos un poco a la música. La podríamos titular “semana musical”. Seguro que todos y tods os acordáis de la Coral del Esplai de la Gent Gran que hay en paseo Joan Güell.

 

Algunos viernes hemos tenido la suerte que algunos chicos y algunas chicas hemos sido invitados a ir a uno de sus ensayos e incluso hemos cantado con la coral. Por eso el diciembre pasado la Coral y Pre-Tallers ofreció  un concierto de Navidad en la Lleialtat Santsenca.

 

Poco antes del confinamiento volvimos a asistir a uno de sus ensayos para empezar un proyecto juntos: volver a hacer un concierto en diciembre, donde además de villancicos, cantaríamos el tema “Boig per tu” de Sau.

 

Esta semana os proponemos 2 cosas:

 

1) 1- Hacer un dibujo musical: el tema será la música, podéis dibujar un pentagrama, notas musicales, gente cantando, un escenario…Yo os enviaré algunos dibujos para que quien quiera los pueda imprimir y pintar. Después estaría muy bien que nos enviarais una foto vuestra enseñando el dibujo. Desde el  taller nos encargaremos de hacer llegar estas fotografías a la Coral para que sepan que pensamos con ellos. Seguro que los miembros de la Coral se pondrán muy contentos y contentas. Si queréis también podéis guardar estos dibujos y los traéis al taller cuando volvamos y los llevaremos al Esplai de la Gent Gran ( cuando sea posible ) para que tengan un recuerdo.

 

 

 

2)   2- Ensayar encasa la canción de “Boig per tu”. Todas y todos aquellos que tenéis tableta podéis buscar la canción y practicar. Cuando volvamos al taller aprovecharemos para cantarla todos juntos.

JoEmQuedoACasa

 

SETMANA DEL 25 AL 31 DE MAIG

Hola a tots i a totes. Que tal ha anat la setmana? Amb molt solet i molta calor oi? Sembla estiu!!!.

 

 

ACTIVITAT DE LA SETMANA

 

Aquesta setmana us proposem decorar una miqueta el pom de la porta de l’entrada de casa o qualsevol altra porta.

 

Es por fer de moltes maneres, us passem un exemples molt senzills i molt fàcils de fer. Després també us passarem models per poder imprimir i pintar.

 

Com podeu veure aquests són un models molt senzills. El material que necessitem és:

 

.fulls blancs per fer o imprimir els dibuixos.

.colors per pintar els dibuixos ( de fusta, retoladors, pintures...), també podeu utilitzar gomets per acabar de decorar els dibuixos...

.tisores per retallar els dibuixos.

.corda, llana, cinta...per penjar els dibuixos.

.cola, celo o silicona per enganchar els dibuixos a la corda.

 

Primer triarem el dibuix que volem fer, després el pintarem i decorarem, després l’haurem de retallar i per últim l’haurem d’enganxar al cordill. Ara només ens faltarà triar la porta que volem decorar i penjar la manualitat que hem fet.

 

 

Us passarem models per imprimir. En trobareu de senzills i també us adjuntem mandales. Una altra opció és pintar una mandala que ens agradi, retallar-la, posar-li un cordill i penjar-la a la porta. Qui no tingui impressora pot dibuixar cors, estrelles o inclús figures geomètriques, tots aquets dibuixos són molt fàcils de fer.

YoMeQuedoEnCasa

 

SEMANA DEL 25 AL 31 DE MAYO

Hola a todos y a todas. ¿Qué tal ha ido la semana? ¿Con mucho sol y mucho calor verdad? ¡Parece verano!

 

 

ACTIVIDAD DE LA SEMANA

 

Esta semana os proponemos decorar un poquito el pomo de la puerta de la entrada de casa o cualquier otra puerta.

 

Se puede hacer de muchas maneras, os pasamos unos ejemplos muy sencillos y fáciles de hacer. 

         

Como podéis ver estos son unos modelos muy sencillos. El material que necesitamos es:

 

.hojas blancas para hacer o imprimir los dibujos.

.colores para pintar los dibujos ( de madera, rotuladores, pinturas…), también podéis utilizar gomets para acabar de decorar los dibujos.

.tijeras para recortar los dibujos.

.cuerda, lana, cinta…para colgar los dibujos.

.cola, celo o silicona para pegar los dibujos en la cuerda.

 

Primero escogeremos el dibujo que queremos hacer, después lo pintaremos y lo decoraremos, después tendremos que recortar el dibujo y por último lo tendremos que pegar en la cuerda. Ahora solo nos falta escoger la puerta que queremos decorar y colgar la manualidad que hemos hecho.

 

Os pasaremos modelos para imprimir. Encontraréis de sencillos y también os adjuntamos mandalas. Otra opción para decorar la puerta es pintar una mandala que os guste, recortarla, ponerle una cuerda y colgarla en la puerta. Quien no tenga impresora puede dibujar corazones, estrellas o incluso figuras geométricas, todos estos dibujos son muy fáciles de hacer.

 
EXERCICI FÍSIC

         

Recordeu que sortir a passejar és molt convenient per tots i totes, a més a més, ara que està fent tant bon temps ho hem d’aprofitar. Si no pot ser cada dia ho farem dia si, dia no. No oblideu que practicar exercici és molt saludable i convenient pel nostre benestar. Totes i tots aquells que per motius diversos no pugueu sortir a passejar recordeu caminar una mica per casa o fer una mica d’exercici des del sofà o la cadira movent peus, cames, genolls...(fent els exercicis que ja us hem enviat altres vegades).

 

 

NO OBLIDEU  que és molt important RENTAR-SE LES MANS quan arribem del carrer. És el PRIMER QUE S´HA DE FER quan arribem a casa. Recordeu també que hem DE SORTIR AMB MASCARETA.

 

 

 

Una abraçada molt molt forta per a tots i totes vosaltres. TENIM MOLTES GANES DE TORNAR A ESTAR JUNTS!!

EJERCICIO FÍSICO

         

Recordad que salir a pasear es muy conveniente para todos y todas, además, ahora que está haciendo tan buen tiempo hay que aprovechar. Si no puede ser cada día lo haremos día sí, día no. Recordad que practicar ejercicio es muy saludable y conveniente para nuestro bienestar. Todas y todos aquellos que por motivos diversos no podáis salir a pasear recordad andar un poco por casa o hacer un poco de ejercicio des del sofá o la silla moviendo pies, piernas, rodillas… (haciendo los ejercicios que ya os hemos enviado otras veces).

 

NO OLVIDÉIS que es muy importante LAVARSE LAS MANOS cuando llegamos de la calle. Es lo PRIMERO QUE SE TIENES QUE HACER cuando llegamos a casa. Recordad también que hay que salir con MASCARILLA.

 

 

Un abrazo muy muy fuerte para todos y para todas. TENEMOS MUCHAS GANAS DE VOLER A ESTAR JUNTOS.
JoEmQuedoACasa

 

SETMANA DEL 2 AL 7 DE JUNY

 

Hola a tots i a totes. Que tal ha anat la setmana? Com ha anat la fase 1? Heu pres alguna cosa en una terrasseta?? Heu vist als vostres familiars i amics?. Ja ens explicareu!!

 

 

ACTIVITAT DE LA SETMANA

 

 

Aquesta setmana la dedicarem als arbres. Si, si, el que us proposem és fer un arbre. Com?. Doncs de la manera que més us agradi o us sigui més fàcil. Us passarem uns models com a exemples i així tindreu unes quantes idees de com podeu fer-ho.

 

Com veieu la idea és molt simple: fem un tronc i decorem l’arbre com més ens agradi: amb flors, amb botons, amb rodones de colors, amb una mà...o com se us acudeixi a vosaltres. També el podeu fer amb trossets de paper o amb volum amb un rotlle de paper de wc, (paper pintat en verd i boles de paper que faran de fruita).

 

 

També us passarem arbres per imprimir i per pintar. O sigui que hi ha arbres per a tots els gustos. Vinga animeu-vos tots i totes!!!

YoMeQuedoEnCasa

 

SEMANA DEL 2 AL 7 DE JUNIO

 

Hola a todos y a todas. ¿Qué tal ha ido la semana? ¿Cómo ha ido la fase 1? ¿Os habéis tomado algo en una terracita? ¿Os habéis visto a vuestros familiares y amigos? ¡Ya nos explicaréis!

 

ACTIVIDAD DE LA SEMANA

 

 

Esta semana la dedicaremos a los árboles. Sí, sí, lo que os proponemos es hacer un árbol. ¿Cómo? Pues de la manera que más guste y os sea más fácil. Os pasaremos uno modelos como ejemplos y así tendréis unas cuantas ideas de como podéis hacerlo.

 

Como veis la idea es muy simple: haremos un tronco y decoraremos el árbol como más os guste: con flores, con botones, con círculos de colores, con una mano...o como se os ocurra a vosotras y vosotros. También lo podéis hacer con trocitos de papel o con volumen con un rollo de papel de wc (papel verde o pintado de verde y boles de papel de color que harán de fruta).

 

 

También os pasaremos árboles para imprimir i pintar. O sea que hay árboles para todos los gustos. Venga, ¡animaros todos y todas!
EXERCICI FÍSIC

         

Aquesta setmana a més de passejar us enviem uns enllaços per fer exercici des de casa. Els primer ens els ha facilitat el Fèlix de BCN Esports. L’útim enllaç és per fer exercici des de la cadira per a totes i tots aquells que per motius diversos no pugueu sortir a passejar. Ja ens direu si us han agradat.

 

 

https://www.youtube.com/watch?v=PWVX8lzZg8Y&t=14s

https://www.youtube.com/watch?v=rEylyuezVgQ

https://www.youtube.com/watch?v=HtSHagnLkss&t=2s

https://www.youtube.com/watch?v=sO5oPr7jG4o

 

 

Exercicis per fer des de la cadira:

https://www.youtube.com/watch?v=qZOi1z3p34Q

 

 

NO OBLIDEU  que és molt important RENTAR-SE LES MANS quan arribem del carrer. És el PRIMER QUE S´HA DE FER quan arribem a casa. Recordeu també que hem DE SORTIR AMB MASCARETA.

 

 

Una abraçada molt molt forta per a tots i totes vosaltres. TENIM MOLTES GANES DE TORNAR A ESTAR JUNTS!!

EJERCICIO FÍSICO

         

Esta semana, además de pasear, os enviamos unos enlaces para hacer ejercicio des de casa. Los 3 primeros nos los ha facilitado Félix de BCN Esports. El último enlace es para hacer ejercicio desde la silla para todas y todos aquellos que por causas y motivos diversos no podáis salir a pasear. Ya nos diréis si os han gustado.

 

https://www.youtube.com/watch?v=PWVX8lzZg8Y&t=14s

https://www.youtube.com/watch?v=rEylyuezVgQ

https://www.youtube.com/watch?v=HtSHagnLkss&t=2s

https://www.youtube.com/watch?v=sO5oPr7jG4o

 

Ejercicios para hacer desde la silla:

https://www.youtube.com/watch?v=qZOi1z3p34Q

 

 

NO OLVIDÉIS que es muy importante LAVARSE LAS MANOS cuando llegamos de la calle. Es lo PRIMERO QUE SE TIENES QUE HACER cuando llegamos a casa. Recordad también que hay que salir con MASCARILLA.

 

 

Un abrazo muy muy fuerte para todos y para todas. TENEMOS MUCHAS GANAS DE VOLER A ESTAR JUNTOS. 

 

 

 

Nuestro querido compañero Damián está escribiendo una nueva novela!

 

 

Os dejamos unas páginas para que podáis leerlas.JoEmQuedoACasa

 

SETMANA DEL 8 AL 14 DE JUNY

 

Hola a tots i a totes. Que tal ha anat la setmana? Preparats i preparades per començar la fase de desconfinament 2 ??. Espero que continueu tots i totes bé. Tot l’equip de pre tallers Sant Josep també estem bé i amb moltes, moltes ganes de poder veure-us a tots i a totes.

 

 

ACTIVITAT DE LA SETMANA

 

La proposta que us fem aquesta setmana és la següent: fer un bodegó de fruites.

El podeu fer de diferents maneres:

 

.dibuixat i pintat per vosaltres.

.imprimir un dibuix d’un bodegó amb fruites i pintar-lo.

.fer un muntatge del bodegó retallant i pintant la cistella i les fruites.

.o de la manera que vulgueu vosaltres.

 

 

Un cop hagueu fet el vostre bodegó de fruites el podeu signar com fan tots els pintors i pintores. Podeu aprofitar aquesta manualitat per decorar la cuina i enganxar el bodegó  amb un imant a la porta de la nevera.

YoMeQuedoEnCasa

 

SEMANA DEL 8 AL 14 DE JUNIO

 

Hola a todos y a todas. ¿Qué tal ha ido la semana?. ¿Preparados para empezar la fase 2 de descofinamiento?. Esperamos que continuéis todas y todos bien. Todo el equipo de pre tallers Sant Josep también estamos bien i con muchas, muchas ganas de poder veros a todos y a todas.

 

 

ACTIVIDAD DE LA SEMANA

 

La propuesta que os hacemos esta semana es la siguiente: hacer un bodegón de frutas.

Lo podéis hacer de diferentes maneras:

 

.dibujado y pintado por vosotras y vosotros.

.imprimir un dibujo de un bodegón con frutas y pintarlo.

.hacer un montaje del bodegón recortando y pintando las frutas y la cesta.

.o de la manera que queráis vosotros y vosotras.

 

Una vez hayáis hecho vuestro bodegón de frutas lo podéis firmar como hacen todos los pintores y pintoras. Podéis aprovechar esta manualidad para decorar la cocina y enganchar el bodegón con un imán en la puerta de nevera.

 

 
EXERCICI FÍSIC

         

Recordeu que és molt important fer una mica d’exercici i seguir una dieta saludable. Són hàbits molt importans per al nostre benestar. Intenteu sortir cada dia a fer un passeig ( encara que sigui curt), això si, sempre amb mascareta i sobretot us heu de rentar molt bé les mans quan arribeu a casa.

 

Aquesta setmana també us passem uns enllaços amb exercici físic per a tots els gustos:

 

 

1)Exercicis per fer asseguts i assegudes en una cadira:

https://www.youtube.com/watch?v=kW2nssUvnI8

https://www.youtube.com/watch?v=r4D57FLMIbM

 

2)Coreografia de la cançó “Resistiré”: vinga qui s’anima??

https://www.youtube.com/watch?v=iTC-hVoSMsY

https://www.youtube.com/watch?v=-NcfjiCzlM8

 

 

 

Una abraçada molt molt forta per a tots i totes vosaltres.

 

JA QUEDA MENYS PER TORNAR A ESTAR JUNTS I JUNTES !!.

EJERCICIO FÍSICO

         

Recordad que es muy importante hacer un poco de ejercicio y seguir una dieta saludable. Son hábitos muy importantes para nuestro bienestar. Intentad salir cada día a hacer un paseo ( aunque sea corto), eso si, siempre con mascarilla y sobre todo os tenéis que lavar muy bien las manos cuando lleguéis a casa.

 

Esta semana también os pasamos unos enlaces con ejercicio físico para todos los gustos:

 

1)Ejercicios para hacer con una silla:

https://www.youtube.com/watch?v=kW2nssUvnI8

https://www.youtube.com/watch?v=r4D57FLMIbM

 

 

2)Coreografía de la canción “Resistiré”. ¿Quién se anima?.

https://www.youtube.com/watch?v=iTC-hVoSMsY

https://www.youtube.com/watch?v=-NcfjiCzlM8

 

 

Un abrazo muy fuerte para todas y todos vosotros.

 

 

 

¡YA QUEDA MENOS PARA VOLVER A ESTAR JUNTOS Y JUNTAS!.JoEmQuedoACasa

 

SETMANA DEL 15 AL 21 DE JUNY

 

Hola nois i noies!. Que tal ha anat la setmana?.  Heu sortit a passejar?. Us heu vist amb familiars i amics? I això d’haver d’anar amb la mascareta a tot arreu que us sembla?

 

 

ACTIVITAT DE LA SETMANA.

 

Com que la setmana vinent és Sant Joan hem pensat que durant aquesta setmana podríem preparar banderoles per penjar per casa. Així la casa ens quedarà ben decorada i preparada per celebrar la revetlla.

 

Les banderoles són molt fàcils de fer. Només necessitem:

.paper o cartolina ( blanca o de colors), colors per si volem pintar el paper o la cartolina blanca, paper d’embolicar...

.tisores per retallar les banderoles.

.cordill, corda, llana ...on enganxarem les banderoles.

.cola, silicona, grapes.... per enganxar les banderoles al cordill.

 

 

 

Les banderoles les podem penjar allà on us agradi més o a on us vagi millor: en un mirall, en un moble, d’un quadre a un altre quadre o a un moble...

 

També podeu fer garlandes de cartolina i fanalets amb rotlles de paper de wc.

 

 

Ara us passem un models de banderoles , garlandes i fanalets. Més endavant també trobareu plantilles de banderoles per qui els vulgui imprimir.

YoMeQuedoEnCasa

 

SEMANA DEL 15 AL 21 DE JUNIO.

 

¿Hola chicos y chicas! ¿Qué tal ha ido la semana?. ¿Habéis salido a pasear?. ¿Habéis visto a vuestros familiares y amigos?. ¿ Y esto de tener que ir con la mascarilla a todas partes que os parece?

 

ACTIVIDAD DE LA SEMANA

 

Como la semana que viene es San Juan hemos pensado que durante esta semana podríamos preparar banderolas para colgar en casa. Así la casa nos quedaría decorada y preparada para celebrar la verbena.

 

Las banderolas son muy fáciles de hacer. Solo necesitamos:

.papel o cartulina ( blanca o de colores), colores por si queremos pintar el papel o la cartulina blanca, papel de envolver…

.tijeras para recortar las banderolas.

.cuerda, cordón, lana… donde engancharemos las banderolas.

.cola, silicona, grapas…para enganchar las banderolas en la cuerda.

 

Las banderolas las podemos colgar allí donde os guste más o donde os vaya mejor: de punta a punta de un espejo, de punta a punta de un mueble, de un cuadro a un mueble….

 

También podéis hacer guirnaldas de cartulina y farolillos con rollos de papel de wc.

 

 

Ahora os pasamos modelos de banderolas, guirnaldas y farolillos. Más adelante también encontraréis plantillas de banderolas para quien las quiera imprimir.
EXERCICI FÍSIC

         

Recordeu que és molt important fer una mica d’exercici i seguir una dieta saludable. Són hàbits molt importants per al nostre benestar. Intenteu sortir cada dia a fer un passeig ( encara que sigui curt), això si, sempre amb mascareta i sobretot us heu de rentar molt bé les mans quan arribeu a casa.

 

 

Aquesta setmana també us passem uns enllaços amb exercici físic per a tots els gustos:

 

 

1)Exercicis per fer en una cadira:

https://www.youtube.com/watch?v=8u2hpaDXRGY

CADIRA AMB MÚSICA.

https://www.youtube.com/watch?v=9GS1CWDIkYU&t=34s

 

2)Coreografies/zumba:

Despacito de  Luis Fonsi

https://www.youtube.com/watch?v=JW1jl9I5z2E

Una lluna a l’aigua de Txarango

https://www.youtube.com/watch?v=Jsqe7_djaF4

 

 

Una abraçada molt molt forta per a tots i totes vosaltres.

 

 

JA QUEDA MOLT POC PER TORNAR A ESTAR JUNTS I JUNTES!

EJERCICIO FÍSICO.

         

Recordad que es muy importante hacer un poco de ejercicio y seguir una dieta saludable. Son hábitos muy importantes para nuestro bienestar. Intentad salir cada día a hacer un paseo ( aunque sea corto), eso si, siempre con mascarilla y sobre todo os tenéis que lavar muy bien las manos cuando lleguéis a casa.

 

Esta semana también os pasamos unos enlaces con ejercicio físico para todos los gustos y aptos para toda la familia:

 

1)Ejercicios para hacer con una silla:

https://www.youtube.com/watch?v=8u2hpaDXRGY

SILLA CON MÚSICA.

https://www.youtube.com/watch?v=9GS1CWDIkYU&t=34s

 

2)Coreografías/zumba:

Despacito de  Luis Fonsi

https://www.youtube.com/watch?v=JW1jl9I5z2E

Una lluna a l’aigua de Txarango

https://www.youtube.com/watch?v=Jsqe7_djaF4

 

 

Un abrazo muy fuerte para todas y todos vosotros.

 

 

 

¡YA QUEDA POCO PARA VOLVER A ESTAR JUNTOS Y JUNTAS!