DIADA DE SANT JORDI

Estimats/des amics i amigues,

 

Aquesta diada de Sant Jordi la viurem d'una manera diferent. Haurem de quedar-nos a casa, però això no significa que no puguem passar un gran dia.

 

Malauradament no podrem sortir a passejar per veure les paradetes de llibres i roses, però gaudirem de la companyia dels nostres familiars o amics amb els que convivim.

 

Per ajudar-vos a passar una bona diada, aquesta setmana us vam proposar una sèrie d'activitats que podreu realitzar a casa. Les podeu fer vosaltres o amb l'ajuda de les persones que estguin a casa amb vosaltres. El més important és que passeu una bona estona!

 

Tots els monitors i monitores estem desitjant tornar-vos a veure molt aviat, però de moment hem de continuar quedant-nos a casa.

 

L'any que ve tornarem a passejar pels carrers plens de paradetes de roses i llibres!

 

Una abraçada molt forta a tots i totes i feliç diada de Sant Jordi!

Queridos/as amigos y amigas,

 

Esta diada de Sant Jordi la viviremos de una manera diferente. Nos tendremos que quedar en casa, pero no significa que no podamos pasar un gran día.

 

Lamentablemente no podremos salir a pasear para ver las paradas de libros y rosas, pero disfrutaremos de la compañía de nuestros familiares o amigos con los que convivimos.

 

Para ayudaros a pasar una buena diada, esta semana os propusimos una serie de actividades que podéis hacer en casa. La podéis realizar vosotros o con la ayuda de las personas que estén en casa con vosotros. Lo más importante es que paséis un buen rato!

 

Todos los monitores y monitoras estamos deseando volver a veros muy pronto, pero de momento hemos de continuar quedándonos en casa.

 

El año que viene volveremos a pasear por las calles llenas de paradas de rosas y libros!

 

un abrazo muy fuerte a todos y todas y feliz diada de Sant Jordi!


JoEmQuedoACasa

 

SETMANA DE SANT JORDI

 

Hola famílies, aquesta setmana és la Diada de Sant Jordi i tot i estar confinats i confinades no ens pot faltar LA ROSA DE SANT JORDI a casa!!

 

Per això us proposem fer un ram de roses vermelles ( o del color que vulgueu). Us expliquem una manualitat molt molt senzilla ja que d'aquesta manera tenim tot el material a casa i ho pot fer tothom.

 

Necessitem:

 

. foli o cartolina blanca o si teniu foli o cartolina vermella (és per fer la flor de la rosa)

.color o pintura vermella ( o del color que vulguem fer la rosa)

.pals de "pinxo", canyetes de beure o paper d'alumini per fer la tija de la rosa i pintura verda o color verd per pintar el pal de ¨pinxo"

.cola de barra o blanca

.tisores.

.qualsevol gerro que tinguem per casa

 

Per fer la rosa podem buscar per internet la rosa que més ens agradi, imprimir-la i pintar-la de vermell o del color que ens agradi i retallem la rosa.

 

Per a qui no tingui impressora us expliquem una manera molt fàcil i pràctica per fer la rosa: agafem un got rodó petit i el fem servir de plantilla. Repassem diversos cercles en un foli o cartolina.

 

Els pintem de vermell i després fem a la part superior de la rodona unes línies simulant una rosa i retallem la rosa. Si ho fem amb foli o cartolina vermella ja no cal pintar.

 

Un cop tinguem les roses pintades i retallades pintarem els pals de color verd amb colors, pintura, ceres...o també el podeu deixar sense pintar. Qui no tingui pals pot utilitzar canyetes de beure o fer un pal amb paper d'alumini (tot això també surt en una foto).

 

Ara només ens falta enganxar el pal amb cola de barra o cola blanca entre 2 de es roses de paper o cartolina que heu pintat i retallat. Podeu fer tantes roses com vulgueu!!!

 

Després posarem aquestes roses dins del gerro i ja tindrem les ROSES DE SANT JORDI A CASA. Poseu el gerro al lloc on vulgueu, allà on més us agradi o a on llueixi més de la casa.

 

 

 

 

Aquí us deixem un recull de fotos de totes les feines i activitats que ens heu fet arribar. Molt bona feina!!!

Moltes felicitats per la teva novel·la, Damián!

 

Publiquem el teu escrit per que ho pugui gaudir tothom!